Beste gaming monitor 144hz

Ben jij een gamer en wil je graag een monitor waarop je kunt spelen zonder vertraging. De beste gaming monitor 144hz is dan een geweldige keus. Als een gamer moet je weten dat hoe meer Hz je hebt hoe soepeler je games zullen draaien. 

Daarom hebben wij besloten om tijdens deze artikel de beste gaming monitoren met 144hz te bespreken. Deze monitoren hebben ook een geweldige reactietijd waardoor je zeker niet zult laggen en ook G-sync of Freesync. 

De beste gaming monitoren 144hz:

AOC CQ32G1

AOC CQ32G1 Main Image

Een van de beste gaming monitor 144hz is de AOC CQ32G1. Dit is een 32 inch monitor die zeer groot is waardoor je geweldig kunt gamen en genoeg ruimte op je scherm zal hebben. 

Deze monitor heeft een resolutie van 2560 x 1440 p en dit is een geweldige resolutie voor als je iets hoger dan full hd wilt maar geen 4K. 

Verder heeft deze monitor 144 Hertz en dit  is geweldig voor gamers. Dit zorgt namelijk dat je monitor sneller en smoother draait zodat je geen wazigheid in je games ziet of tijdens het gebruiken van programma’s. Ook heeft deze monitor een reactietijd van 1 ms en samen met de 144 hz en dit geweldig voor snelle reactie in je games. 

Omdat dit een grote monitor is het ook een curved monitor. Omdat het een curved monitor is, is het makkelijker om beter te bewegen om alles te zien. 

Deze geweldige monitor heeft verder ook Freesync dat zorgt dat AMD videokaarten samen met je monitor samenwerken zodat je geen fps drops krijgt tijdens het gamen. Het zorgt namelijk voor dat games op een stabiele fps draaien. 

Acer Predator XB273KPbmiphzx

Acer Predator XB273KPbmiphzx Main Image

Een geweldige en zeker een van de beste gaming monitor 144hz is de Acer Predator XB273KPbmiphzx. Dit is een uitstekende 27 inch gaming monitor met een geweldige resolutie waar je genoeg ruimte zal hebben om je programma’s en games te draaien. 

De resolutie van deze monitor is 3840 x 2160. Dit is een geweldige 4k resolutie voor deze monitor. Daarnaast is dit een geweldige resolutie omdat je genoeg ruimte zal beschikken om programma’s en games te draaien. 

Als je niet fps drops of bottleneck wilt hebben tijdens het gamen, dan is het belangrijk dat je monitor over Gsync of Freesync beschikt. Deze monitor beschikt over  Gsync en dit zorgt dat je Nvidia videokaart samen met je monitor werkt om een stabiele fps te behouden tijdens het gamen. 

Verder heeft deze monitor een hertz van 144 en een reactietijd van 4ms. Deze twee functies zijn niet zeer belangrijk voor als je niet wilt gamen. Maar voor gamers zijn deze twee functies zeer belangrijk. 

Ook beschikt deze monitor over HDR. High dynamic range. Zorgt ervoor dat de contrast en de kleuren op je scherm meer realistisch worden weergegeven. Dit is heel handig voor als je foto’s en video’s wilt gaan bewerken maar ook als je wilt gamen met realistische kleuren. 

Acer Predator XB271HUAbmiprz

Acer Predator XB271HUAbmiprz Main Image

Een van de beste gaming monitor 144hz is ook de Acer Predator XB271HUAbmiprz. Dit is 27 inch gaming monitor met een geweldige resolutie waarmee je je games goed zal beleven. 

Deze gaming monitor heeft een geweldige resolutie van 2560 x 1440. Dit is een geweldige resolutie voor als je niet op 4K wilt gamen maar ietsjes hoger wilt dan Full HD. Daarnaast zal je genoeg ruimte hebben voor programma’s dankzij de resolutie. 

De paneel van deze monitor is een TN paneel. Het komt vaak voor dat gaming monitoren een TN paneel hebben. Een TN paneel is ok maar niet zo goed als een IPS paneel wanneer het komt tot kleuren weergeving. 

Verder heeft deze monitor een Hert van 144 en een reactietijd van 1ms. Deze twee samen zorgen ervoor dat je games smooth en supersnel draaien. Dit is heel handig omdat je geen vertraging op deze monitor zal zien. 

Tenslotte beschikt deze gaming monitor over G-sync. G-sync is een functionaliteit dat zorgt ervoor dat je monitor samen met je Nvidia videokaart werkt om een stabiele fps te houden in je games. 

Acer Predator X27

Acer Predator XB273KPbmiphzx Main Image

Een van de beste gaming monitor 144hz van acer. De Acer Predator X27 is een geweldige 27 inch gaming monitor met een 4K resolutie waarin je games op de beste kwaliteit speelt. 

De Acer Predator X27 heeft een resolutie van 3840 x 2160. Dit is een uitstekende 4K resolutie die veel wordt gebruikt door gamers. Verder heeft deze resolutie genoeg ruimte om meerdere programma’s te draaien als je computer dat aankan. Denk eraan dat je computer goed moet zijn om  op 4K te kunnen gamen. 

Deze gaming monitor heeft een IPS paneel. Een IPS paneel is de beste paneel die er is om kleuren te weergeven. Verder kun je ook vanuit de kijkhoeken goed kijken op deze monitor. 

Verder beschikt deze monitor over HDR en een adobe RGB kleuren. Dankzij de HDR worden kleuren meer realistisch weergegeven en zal je dit ook beter merken tijdens het gamen. 

Ook dankzij de adobeRGB worden kleuren super goed weergegeven in tegenstelling tot sRGB. sRGB werkt alleen met 3 kleuren terwijl adobeRGB met meerdere werkt. 

Daarnaast heeft deze gaming monitor 144hz en beschikt het ook ver G-sync. Dankzij de 144hz zal deze monitor meer sneller en smooth draaien waardoor je minder wazigheid zal merken tijdens het gamen. 

Ook werkt G-sync geweldig op deze monitor omdat het zorgt ervoor dat je monitor samen met je Nvidia videokaart werkt om een hoge fps te behouden. 

Asus PG27UQ

Asus PG279Q Main Image

Zeker kunnen we niet de beste gaming monitor 144hz vergeten van Asus. De Asus PG27UQ is een 27 inch gaming monitor die perfecte kleuren en resolutie beschikt om je games te spelen. 

Deze monitor heeft een 4K resolutie van 3840 x 2160p. Dit is meer dan genoeg om je games op 4K te draaien en om genoeg ruimte te hebben om je monitor om programma’s te draaien. 

Verder heeft deze monitor een IPS paneel waardoor kleuren beter worden weergegeven. IPS panelen worden vaak genomen door fotografen en mensen die veel aan het editen zijn. Dit komt omdat IPS panelen zorgen ervoor dat je de ware kleuren ziet op het scherm. 

Dit is ook heel handig voor als je aan het gamen bent omdat je dan beter de kleuren zult beleven in je games. Ook kun je deze monitor gebruiken om foto’s en video’s te bewerken als je dat wilt. Bijvoorbeeld als je video’s voor youtube wilt gaan bewerken.

De monitor heeft verder topklasse functies die je super veel zullen helpen tijdens het gamen op pc. Dankzij de 144 Hertz zal je monitor meer smooth gaan en zal je geen wazigheid merken tijdens het gamen. 

Heb je vaak gezien dat wanneer je je muis beweeg je niet precies kunt zien hoe die gaat omdat het wazig is. Met Hertz gaat die beter en kun je meer zien. Hoe meer Hertz je monitor heeft hoe sneller alles zal draaien en zul je geen wazigheid merken. 

Verder heeft deze monitor G-sync waardoor je Nvidia videokaart samen met je monitor zult werken om je fps stabiel te houden. Dit zal je zeker helpen omdat je dan geen bottleneck of fps drop veel zal zien tijdens het gamen. 

Hoge piek helderheid van 1000 cd/m2 zorgt voor dat je beter ziet in donkere game situaties. Dit is heel handig omdat je beter kleuren kunt zien in games en zal je beter je games beleven. 

Perfecte HDR weergave dankzij de Display HDR 1000. Dankzij de HDR kun je in donkere plekken in je games beter zien. 

 

Leave a Reply