De Beste Goedkope Gaming Monitoren

Een gaming monitor goedkoop kopen lijkt wel makkelijk. Maar je wilt niet zomaar een monitor kopen waarbij de prijs heel laag is en dat je niet de belangrijke functies bij krijgt. 

De beste goedkope gaming monitoren

  •  Acer Predator XB271HUAbmiprz
  • De Acer KG241QPbiip
  • AOC C24G1
  • AOC 24G2U/BK
  • LG 29WL500

De beste goedkope gaming monitoren

Dit is niet zo handig omdat je dan later weer geld zou moeten uitgeven aan een nieuwe monitor. Daarom hebben wij besloten om onze beste keuze goedkope gaming monitoren hier te bespreken. 

De beste goedkope gaming monitoren

Acer Predator XB271HUAbmiprz

Als eerste hebben we mijn beste keus in de beste goedkope gaming monitoren lijst en dat is de Acer Predator XB271HUAbmiprz

Acer Predator XB271HUbmiprz - WQHD G-Sync Beste Goedkoop Gaming Monitor

Deze goedkope gaming monitor beschikt over een Quad HD resolutie, 144hz, 1ms en g-sync en dat zijn functionaliteiten die elke PC gamer nodig heeft. 

27 inch:

De grootte van deze gaming monitor is 27 inch en dat is een geweldige grootte voor een gaming monitor. Als een gamer wil je niet een te kleine monitor die onder de 20 inch zijn of een te grote monitor. 

Quad HD:

De resolutie van deze geweldige gaming monitor is Quad HD resolutie. Dit is een perfecte resolutie voor als je niet op Full HD wilt gamen en graag iets hoger wil hebben maar niet 4k. Quad HD is perfect voor veel gamers omdat het niet zo zwaar is als 4k en het heeft een geweldige kwaliteit.

TN paneel:

De paneel van de scherm is een TN paneel. Het is wel begrijpelijk dat zo een fantastische goedkope gaming monitor als deze een TN paneel heeft. 

Dat komt omdat als je een zeer goede monitor kiest met veel functionaliteit voor zo een prijs zal je meestal wel een TN paneel hebben met daarnaast ook  nog 144hz, 1ms en g-sync. 

De meeste andere beeldschermen met IPS paneel zijn duurder en hebben meestal lagere verversingssnelheid en ook freesync en niet g-sync. 

G Sync:

Een geweldige functie van deze goedkope gaming monitor is G-sync. Als je beschikt over een GeForce videokaart zoals de meeste gamers dan kan je monitor samen met je Nvidia videokaart zorgen voor stabiele fps en minder lag spikes in je games. 

Zo zal je geen lag spikes krijgen wanneer je in gevechten zit in games of als je snel moet flickshote. 

144hz:

De verversingssnelheid van de monitor is als goed als de meeste gaming monitoren en dat is 144hz. Met 144hz kun je veel meer zien en is er ook minder wazigheid in je games omdat alles sneller wordt weergegeven op het scherm. 

1ms:

Zoals de meeste goede gaming monitoren heeft deze monitor ook 1ms reactietijd. De reactietijd van een monitor is zeer belangrijk als je FPS games speelt of MMORPG waarin je snel op dingen moet reageren om te winnen. 

De ACER KG241QPbiip

Acer KG241QPbiip - 24" Full HD Monitor (144 Hz) - Beste Goedkope Gaming Monitoren

De ACER KG241QPbiip is een geweldige keus voor een goedkope gaming monitor. Deze gaming monitor beschikt over een geweldige verversingssnelheid waardoor elke gamer op topprestaties kan spelen zonder enige probleem. 

24 inch:

De monitor is een 24 inch monitor is dit is iets kleiner dan wat je wilt hebben als een gamer maar het is goed genoeg. 

Als je een goedkope gaming monitor wilt met een geweldige snelheid en reactietijd dan is deze een geweldige keus. 

Full HD:

De resolutie van deze goedkope gaming monitor is Full HD en dit is een perfecte resolutie voor de meeste gamers. Als je een goede videokaart hebt dan is een full hd resolutie goed voor jou. 

Als je een nieuwe videokaart hebt zoals de GTX 1080ti of de RTX 2080 ti dan wil je misschien een wat hogere resolutie zoals de Quad HD of 4K voor gaming. Je zal wel nog wat fps drop zien in sommige games als je een 4k monitor koopt. 

FreeSync:

De monitor heeft verder ook freesync en dit is meer bedoeld voor gamers met een AMD videokaart. Dankzij freesync kan je monitor samen met de videokaart van amd samenwerken om je fps stabiel en hoog te houden. 

144Hz:

De verversingssnelheid van de monitor is 144hz en dit is super goed voor snelheid en verversingssnelheid. Hoe hoger de verversingssnelheid hoe veel meer beelden worden weergegeven. 

1ms:

De reactietijd van de deze monitor is 1ms en dit is een perfecte reactietijd voor fps games en de meeste games waarin je snel moet reageren. Je wil de beste reactietijd om je input van je toetsenbord zo snel mogelijk te registreren op de scherm. 

Ervaring van andere:

Zo ja, de meeste informatie is door mij opgegeven en ook wat ik ervan vind maar wat vinden andere gamers van deze goedkope gaming monitor. 

Gamers die deze gaming monitor al hebben vinden het een goede monitor voor de prijs. Ze vinden ook dat het een eenvoudige te gebruiken monitor is en dat je niet veel hoeft te doen. 

De meeste vinden allemaal dat het waard is voor het geld dat je uitgeef. De kwaliteit van de beeldscherm is goed en de snelheid is super goed. 

AOC C24G1

De AOC C24G1 is een andere geweldige keus voor een van de beste goedkope gaming monitoren. Deze monitor is curved en geef je een betere beleving als je zit te gamen. 

AOC C24G1 - Curved Gaming Monitor (144Hz) - Goedkope gaming monitor

Daarnaast heeft deze monitor ook freesync, 1ms reactietijd voor snelle reactie tussen je monitor en computer en tenslotte ook 144hz voor snelle beelden en minder wazigheid. 

24 inch:

De beeldscherm is 24 inch en dit is goed genoeg voor de meeste gamers. Vaak wil je 27 inch monitor omdat dit perfect is maar 24 inch is best wel goed voor wat je ervoor betaald. 

Full HD resolutie:

De resolutie van dit goedkope gaming monitor is Full HD en dit is een zeer goede resolutie voor de meeste gamers die niet een super sterke resolutie hebben. 

VA Paneel:

De paneel van deze geweldige goedkope gaming monitor is VA paneel. Deze paneel is zeer goed voor kleurweergave en het is goed voor als je foto’s wilt gaan bewerken omdat de kleuren die je ziet zijn de ware kleuren. 

Curved:

Deze monitor is curved en dit is heel handig voor als je een betere gaming beleving wilt hebben. Dankzij de curved vorm van deze goedkope gaming monitor heb je een betere gevoel tijdens je gaming sessies. 

Freesync:

Dit goedkope gaming monitor beschikt over freesync en freesync is zeer goed voor amd videokaarten.

 Als je een amd videokaart hebt dan wil je zeker freesync op je scherm omdat je monitor samen met je videokaart gaat werken om je fps stabiel en hoog te houden. 

1ms:

De reactietijd van deze goedkope gaming monitor is 1ms en dit is een van de beste reactietijd. 

Met een reactietijd van 1ms wordt de input van je toetsenbord meteen naar je monitor gestuurd zodat jij het meteen kan zien. 

144hz:

De verversingssnelheid van dit monitor is ook 144hz en dit is een heel grote boost voor de meeste gamers die nog op 60hz gamen. 

Met 144hz zie je de verschil heel snel en kan je ook dingen sneller zien komen en kan je erop reageren. 

Ervaring van andere gebruikers:

Wat vinden andere gamers van deze geweldige goedkope gaming monitor. Gamers die deze gaming monitor gebruiken vinden de 144hz geweldig en snel en vinden ook dat de prijs en kwaliteit verhouding goed is. 

AOC 24G2U/BK

De AOC 24G2U/BK is een geweldige goedkope gaming monitor en zeker een van de beste die er zijn. Deze gaming monitor is ook 24 inch en het beschikt over geweldige functionaliteit en kwaliteit. 

AOC 24G2U/BK - Full HD Gaming monitor - 144hz - 24 inch - Goedkope gaming monitor

Dankzij de IPS paneel van deze goedkope gaming monitor en dankzij de ips paneel worden de kleuren zeer goed tot perfect weergegeven op de monitor. 

24 inch:

De formaat van deze goedkope gaming monitor is 24 inch en dit is perfect voor de prijs die je ervoor betaald. 

Full HD:

De resolutie van dit geweldige gaming monitor is Full HD. Full HD is een geweldige resolutie voor gebruikers die niet een super sterke videokaart hebben zoals de RTX 2080 ti. 

IPS Paneel:

De paneel van deze goedkope gaming monitor is een IPS paneel. Een ips paneel is geweldig voor gaming en voor fotobewerking omdat dankzij de ips paneel zie je altijd de ware kleuren op de monitor.

Ingebouwde speakers:

Deze monitor heeft ook ingebouwde speakers waardoor je ook film erop kan kijken met andere vrienden en is zeker handig voor als je even op bed wil liggen en serie wilt kijken. 

144Hz:

De verversingssnelheid van de monitor is 144hz en dit is zeer goed voor de meeste gamers. Met 144hz zie je alles sneller gebeuren en wordt alles sneller ververst. 

1ms:

De reactietijd van deze goedkope gaming monitor is 1ms. Met 1ms reactietijd kun je veel meer zien en wordt alles sneller naar de monitor gestuurd zodat je sneller kunt zien wat je doet op je toetsenbord. 

Freesync:

Een van de functie van deze monitor is freesync en freesync is zeer goed voor AMD videokaarten. Als jij over een AMD videokaart beschikt dan is freesync heel goed voor fps stabiliteit en minder fps drops.  

LG 29WL500 – Ultrawide IPS Monitor

LG 29WL500 - Ultrawide IPS Monitor

Als je een console gamer bent dan is de LG 29WL500 een perfecte keus voor jou omdat het een zeer goede monitor is en het heeft 75hz die niet veel uitmaakt als je console speelt. 

29 inch:

Deze monitor is groter dan de andere monitoren en is een 29 inch monitor. Een 29 inch monitor is groot genoeg voor een ultra wide screen en je zal meer kunnen zien. 

Full HD ultra wide:

Deze monitor is een ultra wide monitor met full hd resolutie. De resolutie van deze monitor is 2560 x 1080 pixels en dit is een ultra wide resolutie. 

IPS paneel:

De paneel van deze coole beeldscherm is een IPS paneel. Dankzij een IPS paneel worden kleuren perfect weergegeven op het scherm en zie je ook veel beter dan op een VA paneel of een TN paneel.

5ms:

De reactietijd van deze scherm is 5ms en dit is net goed genoeg voor gaming. Als je hoger dan 5ms hebt als een gamer dan zal je niet snel op dingen kunnen reageren en zal je zien dat het ietsjes langer duurt om te zien wat je doet op je toetsenbord. 

75Hz: 

De monitor heeft verder 75hz verversingssnelheid en dit niet het beste en zeker niet als je een PC gamer bent. Als je op console game dan kan je wel deze monitor nemen omdat verversingssnelheid maakt niet veel uit met console. 

Maar als jij een pc gamer bent dan wil je zeker 144hz of meer hebben om goed te kunnen gamen en ook snel. Je wilt alles snel zien gebeuren zodat je snel beslissingen kunt maken in games zoals Overwatch en WoW. 

Freesync:

Verder beschikt deze monitor over Freesync en zoals de andere monitoren is freesync goed voor AMD videokaarten. Dankzij freesync werkt de monitor samen met de videokaart om je fps stabiel en hoog te houden. 

Wat vinden andere gebruikers:

Andere gamers die deze coole goedkope gaming monitor hebben gekocht vinden dat de kwaliteit, design en prijs van de monitor goed zijn en dat ze er veel plezier mee hebben tijdens het gamen. 

Leave a Reply