De Beste Gaming Monitor 4K Met 144Hz – Beste Keuzes

De Beste gaming monitor 4k met 144hz is niet makkelijk te kiezen. Met de kleuren verschil en de adaptive sync, het kan moeilijk worden om je juiste 4k gaming monitor te kiezen met 144hz. Tijdens dit artikel ga ik een aantal monitoren bespreken waaruit je kunt kiezen in 2020 en verder om met de nieuwe videokaarten van Nvidia en AMD te gamen op 4k.

De beste gaming monitor 4k met 144hz – top keuzes zijn:

  • Acer Predator XB273KPbmiphzx 
  • LG 27GN950 Ultragear
  • ASUS ROG SWIFT PG43UQ
  • ACER PREDATOR X27P
  • HP OMEN X Emperium 65
  • ASUS ROG STRIX Curved PG65UQ
  • ASUS ROG STRIX XG27UQ

Dit zijn je beste keuzes voor een gaming monitor 4k met 144hz in 2020 en verder. Deze monitoren zullen je de beste kwaliteit geven op 4k en je zal makkelijk je favoriete games spelen zonder enige probleem met de nieuwe RTX 30 series. Je kunt ook met de RTX 2080 series op 4k spelen maar niet met alles op high.

Gaming monitor 4k met 144hz

Beste gaming monitor 4k met 144hz – Keuzes

LG 27GN950 Ultragear – 4K Nano-IPS

Als je graag de goedkoopste gaming monitor 4k met 144hz wilt hebben dan is de LG 27GN950 Ultragear een perfecte keus voor jou.

LG 27GN950 Ultragear - 4K Nano-IPS Gaming Monitor - 144hz - Beste gaming monitor 4k met 144hz IPS

Deze monitor is net 900 euro en beschikt over de functies die gamers zoeken in een monitor. De monitor beschikt over G-sync compatible en ook over Freesync. 

27 inch:

Meeste gaming monitoren zijn 27 inch en dat komt omdat dit een perfecte grootte is voor een gaming monitor. Als een gamer wil je niet een te grote monitor waardoor je veel moet bewegen om alles te kunnen zien. Dit is heel belangrijk in FPS games waar je snel alles wilt zien en erop wilt reageren. 

4K: 

De resolutie van de monitor is 4k en dat is zeker al te weten van de titel. Ik zet het hier weer opnieuw zodat je precies weet welke de belangrijke functionaliteiten zijn voor gamers. 

144Hz:

De verversingssnelheid van de monitor is 144hz en dit is perfect en ideaal voor gamers die snel en zonder wazigheid willen gamen. Verversingssnelheid is namelijk de snelheid van hoeveel je scherm wordt ververst met de informatie van je computer. 

IPS paneel:

De paneel van dit gaming monitor 4k met 144hz is een IPS paneel. Zeker is dit heel handig want de meeste gaming monitoren zijn TN paneel en niet IPS. 

Een IPS paneel zorgt ervoor dat je de ware kleuren ziet in je beeldscherm en zo beleef je ook de games beter. 

1ms:

De reactietijd van dit monitor is 1ms en zoals de meeste gaming monitoren die ik hier bespreek is dit een top snelheid voor reactietijd. 

De reactietijd is namelijk de tijd die het kost om de informatie van je toetsenbord te weergeven op je beeldscherm. Als je bijvoorbeeld naar links of rechts wilt lopen in je games dan zie je dit sneller gebeuren. 

HDR 600:

Verder beschikt deze monitor ook over HDR 600 en dit is zeer hoog. HDR zorgt voor betere kleurweergave op je monitor en zeker is dit handig voor als je betere kleuren wilt zien in je films/series en games. 

 

Als je meer opties wilt kun je ook de beste gaming monitor van 2020 bekijken.

 

ASUS ROG SWIFT PG43UQ

Een wat grotere gaming monitor 4k met 144hz is de Asus ROG SWIFT PG43UQ.

ASUS ROG Swift PG43UQ - Gaming monitor 4k met 144hz

Dit is een 43 inch monitor met een VA paneel die weergeeft de kleuren op een goede manier. 

De monitor heeft verder ook Freesync en g-sync voor AMD en GeForce videokaarten. Verder heeft de monitor 1ms reactietijd voor de beste input reactions en 144hz. 

43 inch:

Een wat grotere monitor voor gamers die juist grotere monitoren leuk vinden. Deze monitor is 43 inch en dit is zeker groot genoeg voor meeste gamers die juist een mini bioscoop thuis willen. 

4K UHD:

De resolutie van de scherm is UHD 4k en zeker handig voor zo een grote gaming beeldscherm. Dit is een perfecte resolutie voor topkwaliteit samen met de paneel van dit scherm. 

VA Paneel:

De paneel van dit scherm is een VA paneel en deze is een perfecte paneel die tussen IPS en TN paneel zit. VA paneel is goed in kwaliteit en ook prestaties in je games. 

FreeSync / G-sync:

Deze gaming monitor heeft de functionaliteit van Freesync en G-sync en dit is zeker handig voor als je gaat gamen. 

Dankzij de Freesync en G-sync zorgt je videokaart samen met je monitor om je fps hoog te houden en om het stabiel te houden. 

1ms:

De reactietijd van de gaming monitor 4k met 144hz is 1ms en dit is zeker handig voor als je de beste reactie wilt van je monitor als je de toetsenbord in toets. 

144Hz:

De verversingssnelheid is natuurlijk 144hz en dit is natuurlijk lekker om te hebben als je gaat gamen omdat je de snel beelden wilt zien om snel op acties te kunnen reageren. 

ACER PREDATOR X27P 

Wil je graag betere kleuren en perfecte kwaliteit op je beeldscherm? Dan is de Acer Predator X27P een perfecte keus. 

Acer Predator X27P - Gaming monitor 4k met 144hz

Deze 27 inch gaming monitor 4k met 144hz heeft een perfecte HDR 1000 dat zorgt voor levendige kleuren en hoge contrasten waardoor je games beter beleefd. 

Niet alleen dat maar de monitor heeft ook een IPS paneel waardoor de perfecte ware kleuren worden weergegeven. 

27 inch:

Deze monitor is een 27 inch monitor en deze monitor grootte is perfect voor de meeste gamers en vaak zal je geen grotere monitor nodig hebben. 

4k UHD:

De resolutie van deze monitor is 4K en dit is een perfecte resolutie voor als je een GTX 1080 ti hebt of een RTX 2080 TI om deze resolutie aan te kunnen. 

IPS paneel:

De paneel van deze geweldige gaming monitor 4k met 144hz is een IPS paneel. Als je al weet is een IPS paneel je beste keus wanneer het komt tot kleurweergave en kwaliteit. 

4ms:

De reactietijd van deze gaming monitor is 4ms en dit is meer dan genoeg voor een gamer. Als een gamer wil je zeker onder de 5ms zitten voor snelle reactietijd van je toetsenbord tot je monitor. 

144hz:

De verversingssnelheid van de monitor is 144hz en dit is een perfecte verversingssnelheid voor de meeste games. Als je alleen FPS games speelt dan is het beter als je een 244hz gaming monitor haalt. 

FreeSync G-sync Ultimate:

De monitor heeft ook een geweldige functionaliteit van Freesync en Gsync ultimate. Fresync is voor AMD videokaarten en Gsync ultimate is voor GeForce videokaarten. Gsync ultimate is beter dan je normale Gsync omdat het samenwerkt met HDR voor betere kleurweergave en kwaliteit. 

Adobe RGB:

De monitor beschikt verder over Adobe RGB en dit is een betere kleur weergeving dat je normale sRGB omdat adobe gebruikt meerdere kleuren om alle andere kleuren te maken. 

HP OMEN X Emperium 65

Wil jij graag een super grote monitor die je kan gebruiken als een TV en om te gamen? De HP Omen X Emperium 65 is je keuze. 

HP Omen X Emperium 65 inch gaming monitor 4k met 144hz

Dit is een 65 inch monitor, ja een 65 inch monitor met een 4K resolutie 144hz en beschikt nog ook over G-sync ultimate die zelfs beter is dan je normale G-sync om te gamen. 

De paneel van deze gaming monitor 4k met 144hz is een VA paneel en net zoals die IPS paneel weergeeft de VA paneel ook goede kleuren maar niet zo perfect als de IPS paneel. 

65 inch:

De HP omen X Emperium 65 is een 65 inch gaming monitor en dit is een super grote monitor voor gamers die graag een soort mini bioscoop monitor als gaming monitor willen hebben die ze kunnen gebruiken voor films/series te kijken. 

4K UHD:

De resolutie van deze grote monitor is 4K resolutie en dit is een geweldige resolutie voor als je een sterke videokaart hebt die je kunt gebruiken om in deze resolutie te gamen. Je hebt zeker een videokaart zoals de GTX 1080 ti of de RTX 2080 ti om op 4k goed te kunnen gamen. 

VA Paneel:

De paneel van dit gaming monitor is een VA paneel en dit is een geweldige paneel voor gamers. Een va  paneel heeft geweldige kleurweergave en is zeer goed voor gamers. 

4ms:

De reactietijd van de beeldscherm is 4ms en dit is genoeg voor gaming en FPS games. Als je veel FPS games speelt dan wil je altijd 5ms of lager op je gaming monitor. 

144Hz:

De verversingssnelheid van de monitor is 144hz en dit is zeer goed voor gaming. Als je alleen FPS games speelt dan raad ik een monitor aan met 165Hz of meer voor beter verversingssnelheid maar 144hz is goed genoeg. 

Gsync Ultimate:

Deze geweldige monitor beschikt ook nog daarnaast over Gsync Ultimate. Gsync ultimate is zelfs nog beter dan je normale Gsync omdat het ook nog samenwerkt met HDR om de kleuren en kwaliteit in je games zelfs nog beter te maken. 

ASUS ROG STRIX Curved PG65UQ

De Asus ROG Strix Curved PG65UQ is ook een super grote monitor die 65 inch is en ook curved waardoor je niet veel met je lichaam hoeft te bewegen om alles te kunnen zien. 

ASUS ROG Strix Curved PG65UQ Main Image

Dit gaming monitor 4k met 144hz beschikt over HDR 10, 1000 cd/m2 helderheid en 95% ondersteuning van het DCI-P3 waardoor de kleuren op deze scherm super goed zijn. 

65 inch:

Ook deze Asus Rog Strix Curved PG65UQ is een 65 inch gaming monitor met een 4k resolutie en 144hz. Ook deze monitor is zeer groot en heeft een geweldige kwaliteit. 

4K UHD:

De resolutie van deze gaming monitor is 4K UHD en dit is een perfecte resolutie voor als je geweldige kwaliteit en helderheid wilt in je games. Het is wel belangrijk dat je weet dat je een zeer goede videokaart nodig hebt om op 4k te kunnen gamen. 

VA paneel:

De paneel van deze gaming monitor is een VA paneel en dit is een prima paneel voor kleurweergave en prestaties. 

4ms:

De reactietijd van de monitor is 4ms en dit is een perfecte reactietijd voor gamers. Je wilt altijd als een gamer 5ms reactietijd of minder. Veel mensen zeggen dan je onder de 16ms wilt als je gaat gamen maar ik vind dat het beste is als je onder de 5ms zit. 

144Hz:

De verversingssnelheid van dit gaming monitor 4k is 144hz en dit is prima voor gamers en vaak heb je niet meer dan dit nodig. Alleen als je FPS games speelt wil je wel 244hz of 165hz. 

G-sync ultimate:

Ook deze monitor beschikt over de G-sync ultimate en dit is beter dan de normale G-sync omdat het werkt samen met HDR en geef je betere kleuren en kwaliteit in je gaming ervaring. 

ASUS ROG STRIX XG27UQ

Als laatste heb ik een andere zeer goedkope gaming monitor 4k met 144hz en dat is de Asus ROG Strix XG27UQ

ASUS ROG Strix XG27UQ Main Image

Deze monitor heeft een prijs rond de 900 euro en het beschikt over IPS paneel die weergeeft de perfecte kleuren en ook over 1ms reactietijd voor perfecte input reactie. 

Ook deze monitor beschikt over HDR 10 en dit zorgt voor geweldige beeldkwaliteit en kleurweergave op de monitor. 

27 inch:

De monitor is 27 inch en dit is meer dan genoeg voor gamers. Een 27 inch monitor is perfecte grootte voor de meeste gamers en is niet te groot waardoor je veel moet bewegen.  

4K UHD:

De resolutie van de beeldscherm is natuurlijk 4k en dit is een geweldige resolutie voor hoge kwaliteit gaming. Het is wel belangrijk dat je een zeer sterke videokaart hebt om op 4k resolutie te kunnen gamen. 

IPS paneel:

De paneel van dit geweldige gaming monitor is een IPS paneel en de IPS paneel is de beste paneel die er is. Deze panelen weergeeft de kleuren perfect en is zeer goed voor als je foto’s en video’s gaat bewerken ook. 

1ms:

De reactietijd van dit gaming beeldscherm is 1ms en dit is een van de beste reactietijd die er zijn. Er zijn sommige beeldschermen met 0.5 ms reactietijd maar 1ms reactietijd is al super goed voor een gaming monitor. 

144Hz:

De verversingssnelheid van deze coole gaming monitor met een 4k resolutie is 144hz en dit is een perfecte verversingssnelheid voor een gaming monitor met deze resolutie. 

G-sync:

Deze monitor beschikt verder over G-sync en dat is een zeer sterke functie voor gamers met een GeForce Nvidia videokaart omdat de monitor werkt samen met de videokaart om je fps zo hoog mogelijk te houden tijdens je gaming sessies. 

De Acer Predator XB273KPbmiphzx 

De Acer Predator XB273KPbmiphzx is een perfecte keus voor als je niet veel wilt uitgeven voor een van de beste gaming monitor 4k met 144hz. 

Acer Predator XB273KPbmiphzx - 27 inch Beste Gaming monitor 4k met 144hz

Deze monitor beschikt over deze functies en meer die je zullen helpen om je games zo smooth mogelijk te draaien. 

Niet alleen beschikt deze gaming monitor over de functionaliteiten die elke gamer nodig heeft maar het beschikt over een geweldige prijs de net onder de 1000 euro zit. 

 

De meeste beste gaming monitoren 4k met 144hz zijn boven de 1000 euro en soms wel 3000 euro. Dus het is zeker handig dat deze monitor zo een geweldige prijs heeft en zoveel functionaliteit. 

Geweldige design voor gamers:

Deze monitor heeft een geweldige design voor gamers en daarnaast beschikt het ook over een cover aan de zijkant van de scherm zodat je aandacht niet wordt aangetrokken door andere dingen.  

27 inch:

De monitor is 27 inch en dit is genoeg voor de meeste gamers. Ik heb zelf ook 27 inch en ik vind het een perfecte grootte voor gamers. Als je een te grote monitor neemt dan moet je ook een tafel hebben die groot genoeg is voor je PC, Monitor, Toetsenbord, muis en meer. 

4k resolutie:

De resolutie van deze gaming monitor is 4k en dit is wat de meeste mensen die deze artikel lezen naar op zoek zijn. Het is wel belangrijk dat jij weet dat je een zeer sterke videokaart nodig hebt om op 4k te kunnen spelen. Je hebt wel een 2080 Ti of een 1080 ti nodig om op een 4k resolutie te kunnen gamen. 

IPS paneel:

De paneel van de beeldscherm is een IPS paneel en dit is een geweldige paneel voor kwaliteit en kleurweergave op de monitor. Zeker handig voor als jij je games beter wilt beleven. 

G-Sync:

Met G Sync kan elke gamer goed gamen en zal de gebruiker geen haperende beelden zien en ook minder fps drops. Dankzij de G Sync functie werkt de videokaart samen met de monitor om je fps en kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. 

144hz:

Als op de titel heeft deze gaming monitor 4k resolutie en ook 144hz waarmee je perfecte beelden ziet en zie je ook minder wazigheid in je games. 

HDR:

Deze monitor heeft ook HDR en dit is namelijk een optie die laat je kleuren beter uitzien en helder. Dankzij HDR wordt de kwaliteit en kleuren van alles op je monitor verbeterd. 

4ms:

De reactietijd van deze monitor is 4ms en dit is perfect voor gaming. Als een gamer wil je altijd rond de 5 ms reactietijd om de beste reactietijd te hebben in je favoriete games. 

Verder heeft deze monitor nog veel opties en functionaliteit die je moet checken voordat je beslist om deze te kopen. 

Leave a Reply