De Top 5 Beste Gaming Monitoren Met 1ms

Een gaming monitor met 1ms is heel belangrijk. Dit zorgt niet alleen maar voor snelle pixel veranding maar ook dat alles sneller wordt weergegeven. Dit betekend dat de tijd die het kost om wat je doet me je toetsenbord of muis heel laag is. Hoe lager de reactietijd hoe sneller de beeldscherm de pixels veranderd zodat je die ook sneller kunt zien.

De beste gaming monitor met 1ms is de Asus Rog Swift PG258Q. Niet alleen heeft deze monitor 1ms reactietijd maar het heeft ook 240Hz waardoor het supersnel beelden weergeeft. 

Lees door en bekijk de meste gaming monitors met 1ms reactietijd waaruit je kunt kiezen om je game sessies te domineren. Wordt de beste in je favoriete games met de top snelheid monitoren in deze lijst.

Beste gaming monitor met 1ms

Wat is reactietijd op een gaming monitor?

Reactietijd is de tijd die het kost om een pixel te veranderen op de beeldscherm. Meeste als de reactietijd heel hoog is zal je ook ghosting zien. Dit is namelijk omdat de pixels van de beeldscherm heel langzaam worden veranderd en zie je ook oudere pixels/ oude beelden.

De Top 5 Beste Gaming Monitoren 1ms

ASUS ROG SWIFT PG258Q

24,5 inch: De Asus Rog Swift PG258Q heeft een uitstekende 24.5 inch beeldscherm dat groot genoeg is voor pc gamers.

ASUS ROG Swift PG258Q - Full HD Gaming Monitor - Gaming monitor met 1ms en 240hz

Dankzij de grootte neemt deze gaming monitor niet veel ruimte en heb je genoeg plek voor andere dingen op je bureau. 

Full HD resolutie: 

Deze gaming monitor met 1 ms heeft verder een Full HD resolutie die zeer handig is voor gaming. Een resolutie van 1920 x 1080 is heel handig voor gamers die niet een te sterke gaming computer hebben en die nog steeds op hoge kwaliteit willen gamen. 

TN Paneel:

De paneel van deze 1ms gaming monitor is een TN paneel. Zoals vele andere gaming monitoren die TN paneel hebben, hebben deze monitoren meer functionaliteit voor gamers die niet veel boeit over kleuren en meer prestaties willen in games. 

240Hz:

Omdat dit een gaming monitor is met 1ms en het heeft een TN paneel waardoor het meer prestaties heeft, heeft deze monitor ook daarnaast 240hz. Met 240hz kun je de meeste fps games spelen en zal je alles supersnel kunnen zien. Hoe meer de hz hoe meer de beeldscherm alles ververst waardoor je beter de beelden ziet. Het helpt ook om makkelijker flick shots te maken en meer. 

1ms: 

En zeker wat iedereen wilt als een gamer is 1ms reactietijd op een gaming monitor. Reactietijd is heel belangrijk en hoe lager het is hoe sneller de input worden geregistreerd op de beeldscherm. Alles wat je doet op drukt op je toetsenbord wordt meteen geregistreerd op het scherm. 

G-Sync:

De monitor beschikt ook over G-sync en dat is zeker een geweldige functionaliteit voor gamers die een GeForce videokaart hebben. Dankzij de G-sync functionaliteit werkt je gaming monitor samen met je videokaart om je fps zo hoog mogelijk te houden. 

Light Signature:

Wat cool is aan deze gaming monitor met 1ms is dat het beschikt over Light signature en dat is super cool voor gamers die van Asus houden. De light signature is een licht die komt van onder de monitor en die schijnt op je tafel met de logo van Asus. 

Aansluitingen:

Als je precies wilt weten hoeveel aansluitingen deze monitor heeft en wat je allemaal erop kan aansluiten dan raad ik je aan om de product pagina te bekijken door op de naam te klikken hierboven. 

ACER PREDATOR XB271HUAbmiprz

De Acer Predator XB271HUAbmiprz is de perfecte keus voor als je een wat hogere resolutie wilt als een gamer.

Acer Predator XB271HAbmiprzx - Full HD LED Gaming Monitor

De resolutie van deze gaming monitor is Quad HD en dat is 2560 x 1440 pixels en verder heeft deze scherm niet alleen maar 1 ms maar ook 165Hz waardoor je alles sneller en smoother ziet.  

27 inch:

Deze gaming monitor met 1ms is een 27 inch monitor en die is perfect voor de meeste gamers. Een te grote beeldscherm zal je veel moeten bewegen om alles te kunnen zien en een te kleine beeldscherm zal je niet veel kunnen zien. Een 27 inch beeldscherm is perfect voor de meeste gamers. 

Quad HD:

De resolutie van deze gaming monitor is Quad HD. Quad HD is een resolutie die hoger is dan full hd en is zeker handig voor gamers die wat hogere kwaliteit willen maar niet 4k willen gebruiken omdat het teveel voor ze is. Quad HD is een perfecte resolutie en is perfect voor kwaliteit en voor prestaties. 

TN Paneel:

Ook deze gaming monitor met 1ms beschikt over een TN paneel maar dat komt door de verversingssnelheid die het beschikt. Zoals al vertelt is een TN paneel zeer goed voor gamers die meer prestaties willen. TN paneel heeft minder goed kleurweergave maar de prestaties zijn altijd de beste voor gamers. 

165Hz:

De verversingssnelheid van deze gaming monitor is 165hz en dit is zeer goed voor gamers. Ik zelf heb ook een monitor met 165hz en dit is perfect voor de meeste games die ik speel. De snelheid van de monitor is te zien omdat alles zo helder is en ik merk ook bijna geen wazigheid. 

1ms:

Zoals elke andere gaming monitor die we hier bespreken heeft deze ook 1ms reactietijd. Ik zet het wel op de lijst van functionaliteit zodat je zeker weet dat het 1ms heeft. Zoals eerder al vertelt is 1ms de beste reactietijd die er is en alles wat je op je toetsenbord doet wordt meteen geregistreerd. 

G-Sync:

Ook deze monitor beschikt over de G-sync functie waardoor het samen met de GeForce videokaarten werkt om je fps zo hoog mogelijk te houden tijdens je gaming sessies zodat je niet lag als je in een gevecht zit. 

HP OMEN 27

De volgende monitor is de HP Omen 27 en dit is een geweldige keus voor als je een andere optie wilt voor een Quad HD monitor met 165hz en 1ms.

OMEN by HP 27 inch - Gaming Monitor

Zeker een geweldige monitor en het heeft een mooie design. 

27 inch:

De monitor is een 27 inch gaming monitor en zoals al verteld is dit perfect voor gamers die niet een te grote monitor willen en ook niet een te kleine. 27 inch monitor is perfecte grote voor een gaming monitor en ik heb er zelf ook een.  

Quad HD:

De resolutie van deze van deze monitor is een perfecte Quad HD resolutie. Deze resolutie is geweldig voor als je een videokaart hebt met 6GB of meer VRAM. Dit komt omdat het een resolutie is boven Full HD en net onder 4K. De Quad HD resolutie is perfect voor gamers die wat hogere resolutie willen dan je normale Full HD. 

TN paneel:

 De paneel van de gaming monitor is een TN paneel en deze paneel is goed genoeg voor gamers die meer prestaties willen voor een goede prijs. De meeste IPS paneel monitoren hebben een wat hogere prijs en hebben minder verversingssnelheid. 

165Hz:

De verversingssnelheid van de monitor is 165hz en dit is uitstekend voor gaming omdat je alles sneller zal zien en zie je minder wazigheid als je snel beweegt. Zeker handig voor als je flick shots gaat maken in games. 

1ms:

Zoals elke andere monitor is de reactietijd van deze monitor 1ms. Dit is een van de beste gaming monitoren met 1ms. 

G-Sync:

Ook deze monitor heeft de G-sync functie en dit is zeker altijd handig als je een Videokaart hebt van GeForce.

Als je een Nvidia Geforce videokaart hebt dan wil je zeker een monitor die beschikt over G-sync omdat dit zorgt ervoor dat de monitor en de videokaart met elkaar werken om je fps zo hoog mogelijk te houden. 

AOC C27G1 – Curved Gaming VA Monitor 

Als je juist een AMD videokaart hebt en je wilt graag een 1ms gaming monitor dan is de AOC C27G1 een geweldige keus voor jou.

AOC C27G1 - Curved Gaming VA Monitor (144 Hz) beste gaming monitor 1ms

De AOC C27G1 is 27inch heeft een VA paneel,  beschikt over Freesync en heeft 144Hz. 

27 inch:

De monitor is een 27 inch monitor en dit is perfect voor de meeste gamers en daarom dat ik de meeste monitoren die ik hier hebt genomen 27inch zijn. 27 inch is perfect voor gamers omdat het een perfecte grootte is. 

Full HD resolutie:

De monitor heeft een Full HD resolutie en dit is prima voor de meeste gamers. Wanneer het komt tot FPS games of games waar je beter prestaties wilt dan wil je zeker een Full HD resolutie monitor of een Quad HD resolutie voor beter prestaties. 

VA paneel:

De paneel van dit 1ms monitor is een VA paneel en deze paneel is uitstekend voor kwaliteit en prestaties. Wanneer het komt tot panelen is de IPS paneel het beste voor kleur en de TN paneel het beste voor prestaties. De VA paneel is een combinatie van beide en zit in het midden. 

FreeSync:

De sync van deze monitor is de FreeSync en dit is een perfecte functie voor AMD videokaarten. Dankzij de Freesync functie werkt de monitor samen met de videokaart om je FPS stabiel te houden en zo voorkom je lagspikes en fps drop. 

144Hz:

De verversingssnelheid van dit gaming monitor met 1ms is 144Hz en dit is een goede verversingssnelheid omdat je altijd boven de 100 hz wilt hebben om goed te kunnen gamen en om niet veel wazigheid te krijgen in je games. 

1ms:

Als een van de beste gaming monitoren met 1ms beschikt deze monitor zeker over 1ms en samen met de verversingssnelheid zal je de beste prestaties hebben in je games. Je zal zeker een verandering zien in je gaming ervaring. 

 

ASUS TUF VG27AQ

Als laatste hebben we een andere gaming monitor met 1ms met Freesync functie voor gamers met een AMD videokaart.

ASUS TUF VG27AQ - QHD IPS Gaming Monitor - 27 inch - 144-165hz

De ASUS TUF VG27AQ is een perfecte gaming monitor die heeft 1ms, 144hz en beschikt over blauw licht filter. 

27 inch:

De 1ms gaming monitor is 27inch en dit is perfect voor gamers omdat je niet veel met je hoofd wilt bewegen om alles te kunnen zien. 27 inch is niet te groot en ook niet te klein, het is perfect. 

Quad HD:

De resolutie van de gaming monitor is Quad HD en dit is een perfecte resolutie voor als je betere kwaliteit wilt dan een Full HD. Ik heb zelf ook een Quad HD resolutie en beschikt over de GTX 1080 ti waardoor ik goed kan gamen op deze resolutie zonder enige probleem. Je hebt minimaal 6GB Vram nodig om goed erop te kunnen gamen. 

IPS paneel:

Als je geweldige kwaliteit wilt dan is deze monitor zeker goed omdat het beschikt over een IPS paneel waarmee je kleuren goed worden weergegeven. De beste paneel voor kleurweergave en kwaliteit is de IPS paneel. 

144Hz:

De verversingssnelheid van deze gaming monitor is 144hz en dit is perfect voor gaming. Zolang je een verversingssnelheid van 100 Hz of meer hebt dan zit je goed in games. Als je veel FPS games speelt dan wil je zeker 144Hz of meer. 

1ms:

De reactietijd van deze monitor is 1ms en daarom zit het in de lijst van de beste gaming monitoren 1ms die er zijn. Ik heb 1ms bij staan zodat je precies ziet alles wat deze monitor beschikt. 

FreeSync:

De Monitor beschikt over Freesync en dit is bedoeld voor AMD videokaarten. Freesync werkt samen met je AMD videokaart om je fps stabiel en zo hoog mogelijk te houden. 

Leave a Reply