Beste Gaming Monitor 27 inch Met 144Hz – Top 5

De beste gaming monitor 27 inch met 144hz is zeker handig voor de meeste gamers. Maar dat is niet alles wat belangrijk is want je wilt meestal ook de beste kleuren hebben of een bepaalde resolutie. In dit artikel ga ik een aantal monitors die 27 inch zijn en hebben 144hz bespreken.

De beste gaming monitor 27 inch met 144hz is de LG 27GL850 Ultragear. Deze monitor beschikt over alle functies die je nodig hebt als een gamer zoals freesync, Gsync, 1ms reactietijd en super mooie kleuren dankzij de nano ips paneel. 

Als je verder wilt zien hoe deze monitors eruit zien tijdens het gebruik ervan dan raad ik je aan om door te lezen. Ik zal verder ook een aantal videos laten zien van de monitors waarop ze door mensen worden gebruikt.

Keep Reading! 🙂

Gaming monitoren 27 inch en 144hz

De voordelen van een 27 inch gaming monitor met 144hz is dat je niet veel hoeft uit te geven omdat het niet super groot is. Een gaming monitor 27 inch 144hz is groot genoeg en heeft genoeg hz om smooth te kunnen gamen. 

Wat is verversingssnelheid bij gamen?

Verversingssnelheid is wat zorgt dat de monitor meerdere keren wordt ververst. Hoe hoger de verversingssnelheid hoe meer beelden jij zal kunnen zien en zal je ook erop sneller kunnen reageren.

Dit is de reden dat gamers altijd een hogere verversingssnelheid willen op hun gaming monitor. Normaal zal je op je console geen verschil zien omdat de frames op 30/60 zijn gekapt maar op een gaming pc zal je ghosting zien en tearing.

Door een gaming monitor te kiezen met 144Hz zal je zeker veel meer beelden zien dan op een 60Hz monitor en kun je ook sneller reageren op je favoriete games. Deze snelle beelden zullen je zeker een voorsprong geven in je games om te winnen.

Als je kunt zien op deze video. Met een monitor die 240 Hz heeft worden er veel meer beelden weergegeven per seconden vergekelen met de andere beelden. het is wel zo dat als een gamer dat je 120hz of hoger wilt hebben en lager dan dit wil je zeker niet hebben.

Beste Gaming Monitor 27 inch Met 144Hz – Top 5

LG 27GL850 Ultragear – Beste gaming monitor 27 inch en 144hz

LG 27GL850 Ultragear - QHD Nano-IPS Gaming Monitor - 144hz - 27 inch

De LG 27GL850 Ultragear is een perfecte 27 inch gaming monitor met 144hz. Deze monitor is zeker een van de beste gaming monitoren 27 inch en 144hz die er zijn. De prijs van deze gaming monitor is zeer goed en het heeft over 76 reviews gekregen van andere gamers. 

27 inch: 

De monitor is 27 inch en is zeker handig voor de meeste gebruikers. 27 inch is perfecte grootte voor gamers en je wilt zeker niet een te grote scherm die niet op je bureau past en die neemt alle plek. 

Quad HD:

De resolutie van dit beeldscherm is Quad HD en dat is een resolutie van 2560 x 1440 pixels en is iets hoger dan je normale full hd en zeker handig voor als je hogere kwaliteit en helderheid wilt in je games. 

144Hz:

De verversingssnelheid van deze 27 inch gaming monitor is 144hz en dit is perfect voor gaming. Dankzij deze verversingssnelheid wordt alles op deze gaming monitor sneller ververst en zie je ook veel meer gebeuren dan een op een 60hz monitor. 

Nano IPS Paneel: 

De paneel van deze scherm is zelfs beter dan de normale IPS paneel. Dankzij de Nano IPS paneel van deze scherm levert deze paneel zelfs nog betere kleurweergave dan een normale IPS paneel. 

Freesync en G-sync compatible: 

Deze monitor beschikt verder over Freesync en G-sync compatible dit zijn twee zeer geweldige functies om te hebben als een gamer omdat jij met je GeForce videokaart of je AMD videokaart kun je fps drop voorkomen. 

LG 27GL63T Ultragear – Prima Gaming Monitor 27 Inch met 144hz

Een goedkopere keus voor een 27 inch gaming monitor met 144hz is de LG 27GL63T Ultragear monitor.

LG 27GL63T Ultragear - Full HD IPS Gaming monitor - 144hz - 27 inch - Gaming monitor 27 inch en 144hz

Deze monitor beschikt over geweldige functionaliteit ook zoals de vorige monitor maar het heeft een lagere resolutie en geen nano ips paneel maar wel een normale ips paneel. 

27 inch: 

Deze monitor is 27 inch en dit is genoeg voor gamers die niet een te grote beeldscherm willen. 27 inch is perfect en daarom dat we hier de beste 27 inch gaming monitoren met 144hz bespreken. 

Full HD: 

De resolutie van dit 27 inch gaming monitor is Full HD en dit is genoeg voor gamers die niet een te sterke videokaart hebben en die nog goed willen gamen zonder lag. 

144hz: 

De verversingssnelheid van deze gaming monitor is 144hz en dit is genoeg voor de meeste games en het is ook handig voor FPS games. 

Ips paneel:

De paneel van deze scherm is een IPS paneel en dit is zeker belangrijk als je de beste kleurweergave wilt in je games. Met een IPS paneel worden de ware kleuren op de scherm weergegeven vergeleken met andere panelen. 

1ms:

De reactietijd van deze gaming monitor is 1ms en dit is perfect voor snelle reactietijd in fps games. Reactietijd is namelijk de tijd de het kost om wat je doet op je toetsenbord te weergeven op de monitor. 

Freesync / G-sync compatible: 

Deze monitor beschikt ook ver Freesync en gsync compatible functionaliteit. Deze twee functie zijn handig voor als je een AMD videokaart hebt of een GeForce videokaart. Deze functie zorgen ervoor dat je FPS zo hoog mogelijk blijven en dat je geen lagspikes krijgt. 

ACER PREDATOR XB271HAbmiprzx – Betaalbare Monitor 27 inch 144hz

Een andere geweldige keus voor een van de beste gaming monitoren 27 inch en 144hz is de Acer Predator XB271HAbmiprzx.

Acer Predator XB271HUbmiprz - WQHD G-Sync Gaming Monitor - Beste gaming monitoren 27 inch en 144hz.

Dit is een geweldige keus voor als je een Nvidia Geforce videokaart hebt omdat het beschikt over de normale G-sync en heeft ook 1ms reactietijd. 

27 inch:

De grootte van deze monitor is natuurlijk 27 inch en zoals de andere monitoren is dit een perfecte formaat voor een monitor en je zal geen grotere monitor nodig hebben. 

Full HD: 

De resolutie van de monitor is een Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dit is een perfecte resolutie voor gamers die niet een super sterke videokaart hebben om op Quad HD te gamen. 

144hz:

De gaming monitor heeft verder 144hz en dat is zeker waar je naar op zoek bent. 144hz is perfect en dat is zeker handig in je games om sneller alles te kunnen zien. Hoe hoger de verversingssnelheid hoe meer beelden worden ververst en zie je ook veel meer gebruiken zonder wazigheid. 

TN paneel:

De paneel van de monitor is een TN paneel en deze is een goede paneel voor gamers omdat de meeste goedkope gaming monitoren die komen met geweldige functionaliteit hebben deze paneel. 

De TN paneel is niet de beste paneel maar het is goed genoeg om te kunnen gamen en om kleuren te weergeven op een redelijke manier. 

1ms:

De reactietijd van deze monitor is 1ms en dit is zeker een van de beste reactietijd voor FPS games en gamers die snel moeten reageren in games. Reactietijd is namelijk de tijd die het kost om van je toetsenbord naar de monitor te gaan. 

G-sync:

Deze monitor beschikt ook over G-sync en dit is perfect voor GeForce videokaarten omdat de monitor zal samenwerken met je videokaart om je fps stabiel te houden tijdens gaming sessies. 

AOC AGON AG273QCG – 165Hz Gaming Monitor 27 Inch en 144hz

AOC AGON AG273QCG - WQHD Gaming Monitor (144 Hz)

Als je graag een 27 inch gaming monitor wilt die je kan boosten om zelfs nog meer verversingssnelheid te krijgen dan is de AOC AGON AG273QCG een goede keus. 

27 inch:

Deze gaming monitor is 27 inch en dit is een perfecte grootte voor een beeldscherm. 27 inch is groot genoeg en je kan deze makkelijk gebruiken en ook alles goed zien. 

Quad HD:

De resolutie van de scherm is Quad HD en dit is een resolutie tussen full hd en 4k zeker goed voor kwaliteit en prestaties. 

165Hz:

Als je vind dat 144hz niet genoeg is en je wilt wat meer dan is dit ook een geweldige monitor want je kan tot 165Hz aan doen om te gamen. Het is belangrijk dat je weet dat hoe meer de Hz hoe sneller de scherm wordt ververst en zie je veel meer. 

TN Paneel:

De paneel van deze gaming monitor is een TN paneel. Een TN paneel is niet zo goed als de andere panelen maar het zorgt wel voor betere prestatie in een monitor zoals de 1ms en  de 165hz. 

1ms:

De reactietijd van deze monitor is 1ms en dit is een perfecte reactietijd voor games waar je snel moet reageren op dingen. Dit komt vaak voor in FPS games en Moba games zoals league of legend. 

G-sync:

De monitor beschikt verder over de G-sync functie waardoor je met een GeForce Nvidia videokaart beter kan gamen. Dankzij de G-sync functie samen met de videokaart van Nvidia werken deze twee samen om je fps stabiel te houden. 

Acer Predator X27P – 4K Gaming Monitor 27 inch met 144hz

Als je een wat sterke videokaart hebt zoals de GTX 1080ti of de RTX 2080ti dan kan je een gaming monitor gebruiken met 4k resolutie.

Acer Predator X27P - Beste gaming monitor 27 inch en 144hz met 4k resolutie

De Acer Predator X27P is een geweldige keus voor een 27 inch gaming monitor met 144hz. 

De monitor heeft een geweldige kwaliteit dankzij de 4k resolutie en verder heeft het een IPS paneel die weergeeft de beste kleuren op de scherm. Ook beschikt de monitor over HDR en worden de kleuren zelfs nog beter weergegeven. 

27 inch:

De grootte van deze monitor is 27 inch en dat is perfect voor gamers. Als een gamer wil je niet een te grote monitor en 27 inch is perfect. 

4K:

De resolutie van deze monitor is 4k en dit is een zeer hoge resolutie voor gamers. Omdat de resolutie meer pixels heeft moet je ook een videokaart hebben die een hogere resolutie aankan zoals de RTX 2080ti. 

IPS Paneel:

De paneel van de scherm is een IPS paneel en ips panelen zijn de beste voor kleurweergave en voor kwaliteit. Dankzij een ips paneel zie je beter en zijn de kleuren die je ziet de ware kleuren. 

144Hz:

De verversingssnelheid van de monitor is 144hz en dit is een perfecte verversingssnelheid die wordt gekozen door veel gamers. 

4ms:

De reactietijd van de monitor is 4ms en dit is een goede reactietijd. Als een gamer wil je zeker altijd 5ms of lager om goed te kunnen gamen. 

Adobe RGB:

De kleurdiepte van deze gaming monitor is adobe RGB en dit is beter dan de gewone sRGB die alleen maar 3 kleuren gebruikt om alle andere kleuren te maken. Dankzij adobeRGB worden er meer kleuren gebruikt om alle andere kleuren te maken. 

G-sync / Ultimate / FreeSync:

Tenslotte beschikt de monitor over bijna alle sync functionaliteiten. De monitor beschikt over G-sync, G-sync ultimate en Freesync.

Dit is perfect voor zowel Nvidia en AMD videokaarten. De G-sync Ultimate is zelfs beter dan de normale G-sync omdat het samen werkt met HDR voor betere kleuren en kwaliteit. 

Leave a Reply