Een Gaming Monitor 27 Inch – Top keuzes En Waarop Letten

Een gaming monitor 27 inch is zeker handig voor de meeste gamers. Een 27 inch gaming monitor  is niet tee groot en ook niet te klein. Het is de perfecte formaat dat je zou willen hebben als een gamer en zelfs ik heb een 27 inch 4k gaming monitor in mijn beschikking.

De Beste Gaming monitor 27 inch – Top keuzes:

  • AOC C27G1 
  • MSI Optmix MAG271CVMYS
  • IIYAMA G-MASTER RED EAGLE GB2760QSU-B1
  • ACER NITRO VG270BMIIX
  • MSI OPTIX MAG271CQR
  • SAMSUNG LC27HG70QQUXEN
  • MSI OPTIX MPG27CQ
  • LG 27MP59G
  • AOC AGON AG271QX
  • HP OMEN 27

Dit zijn de beste gaming monitors met 27 inch die je kunt kiezen. Deze zijn geweldige keuzes voor gamers die de juiste 27 inch gaming monitor willen kiezen dit jaar.

De top 10 gaming monitoren 27 inch

AOC C27G1

AOC C27G1 Main Image

DE AOC C27G1 is een gaming monitor met 27 inch met een geweldige design waardoor het lekker uitstraalt. Omdat dit een 27 inch gaming monitor is, is het perfect voor pc gamers omdat je van dichtbij ernaar kijkt. 

De resolutie van deze gaming monitor is Full HD (1920 x 1080) dit is een geweldige resolutie voor als je niet te sterke computer hebt en je wilt op HD spelen. Verder is de paneel van deze beeldscherm een VA paneel waardoor kleuren goed worden weergegeven en beter dan op een TN paneel. 

Wat ook heel handig is aan deze monitor is dat het een curved monitor is waardoor je makkelijk alles kunt zien. Je hoeft niet ver met je lichaam te gaan om alles te kunnen zien. 

Ook heeft deze 27 inch gaming monitor een verversingssnelheid van 144Hz waardoor je games vloeiend gaan dan op een 75Hz of 60Hz. Daarnaast om het nog vloeiend te maken heeft deze 27 inch gaming monitor ook 1ms reactietijd waardoor alles snel draait wanneer je knoppen in toets. 

De monitor heeft ook FreeSync technologie waardoor je videokaart van AMD samenwerkt met je monitor om een stabiele fps te houden tijdens het gamen. Dit is heel handig omdat je dan minder lag en bottleneck zal merken. 

Deze gaming monitor heeft heel veel meer geweldige technologieën en functionaliteiten die je allemaal kunt bekijken op de productpagina. 

MSI Optmix MAG271CVMYS

MSI Optix MAG271CVMYS Main Image

De MSI Optmix MAG271CVMYS is een prima 27 inch gaming monitor voor gamers die niet veel geld willen uitgeven aan een geweldige monitor. 

De monitor heeft een resolutie van 1920 x 1080 en dit is een perfecte Full HD resolutie die door veel gamers wordt gebruikt die graag op Full HD willen gamen en niet Quad HD of 4K willen. 

De paneel van deze monitor is een geweldige paneel dat net in het midden zit. De paneel van deze beeldscherm is een VA paneel en deze is beter dan de TN paneel maar niet dan de IPS paneel. Het is wel een prima paneel om te gamen. 

Een van de belangrijkste functionaliteit van een gaming monitor is de verversingssnelheid en de reactietijd. De verversingssnelheid van deze gaming monitor is 144Hz en de reactietijd is 1ms. Dit is een geweldige combinatie omdat je zeker geen vertraging zal merken tijdens het gamen, alles zal vloeiend lopen. 

Verder is dit een curved monitor waardoor je niet veel met je hele lichaam hoeft te bewegen om alles te zien. De monitor heeft daarnaast FreeSync technologie waardoor je monitor samen met je AMD videokaart werkt om een hoge fps te houden en verminderd je fps drops. 

Verder kun jij ook kijken naar de beste 4k gaming monitoren.

IIYAMA G-MASTER RED EAGLE GB2760QSU-B1

iiyama G-Master Red Eagle GB2760QSU-B1 Main Image

De G-Master Red Eagle GB2760QSU-B1 is ook een geweldige 27 inch gaming monitor met een geweldige Quad HD resolutie waarmee je games speelt op wat ietsjes hoger resolutie dan Full HD. 

De resolutie van deze monitor is 2560 x 1440p waarmee je games op een geweldige kwaliteit speelt dan op een Full HD. De paneel van deze monitor is een TN paneel en de kleuren worden goed weergegeven maar niet zo goed als op een IPS paneel. 

Verder heeft deze monitor een verversingssnelheid van 144Hz waardoor je games vloeiend zullen lopen. Ook dankzij de 1ms reactietijd is die nog sneller en reageert de monitor sneller wanneer je een knop intoets. 

Ook heeft deze 27 inch gaming monitor FreeSync technologie waardoor de monitor samen met je AMD videokaart werkt om je fps zo hoog mogelijk te houden zodat je geen lag krijgt tijdens het gamen. 

ACER NITRO VG270BMIIX

Acer Nitro VG270bmiix Main Image

Ook een geweldige 27 inch gaming monitor is de Acer Nitro VG270BMIIX. Deze monitor heeft een Full HD resolutie waarop je games kunt spelen met een prima kwaliteit. 

De paneel van deze gaming monitor is een IPS paneel. Met een IPS paneel worden kleuren beter weergegeven dan op alle andere panelen en kun je ook vanuit de kijkhoeken nog alles goed zien. 

Een van de belangrijkste functionaliteiten voor gaming monitor zijn de verversingssnelheid en de reactietijd. De verversingssnelheid van deze monitor is 75Hz, dit is niet zo goed als 144Hz maar is wel ok. De reactietijd is 1 ms en hiermee reageert je game supersnel dit kan je merken wanneer je snelle games speelt. 

Verder beschikt deze monitor over FreeSync en hiermee werkt je monitor samen met je AMD videokaart waardoor je fps altijd hoog blijft en zal je minder fps drop merken tijdens het gamen. 

MSI OPTIX MAG271CQR

MSI Optix MAG271CQR Main Image

Verder hebben we de Msi Optix MAG271CQR. Dit is ook een 27 inch gaming monitor met een geweldige Quad HD resolutie waarmee je games op hoge kwaliteit kunt spelen. 

De paneel van deze beeldscherm is een VA paneel waarmee je de kleuren zeer goed kunt zien en is zeker beter dan de meeste gaming monitoren met TN paneel. 

De belangrijkste punten van een gaming monitor zijn de verversingssnelheid en de reactietijd. De verversingssnelheid van deze monitor is 144Hz en de reactietijd is 1ms. Dankzij de 144Hz en de 1ms reageert je monitor supersnel en draaien snelle games heel vloeiend. 

Verder is dit een curved gaming monitor waardoor je niet veel met je lichaam hoeft te bewegen om alles te kunnen zien. Daarnaast beschikt deze monitor ook over bluelight filter en trillingsvrije technologie waardoor je minder hoofdpijn zal krijgen tijdens lange game sessies. 

Tenslotte heeft deze monitor ook FreeSync voor als je een AMD videokaart hebt. FreeSync op een monitor zorgt ervoor dat je monitor samen met je videokaart werkt om een stabiele fps te houden tijdens je game sessies. Op deze manier zal je minder fps drops zien en bottleneck. 

SAMSUNG LC27HG70QQUXEN

Samsung LC27HG70QQUXEN Main Image

De volgende 27 inch gaming monitor is de Samsung LC27HG70QQUXEN. Dit is ook een Quad HD beeldscherm met een geweldige VA paneel waardoor kleuren goed worden weergegeven. 

Ook deze monitor beschikt over een geweldige verversingssnelheid van 144Hz en een reactietijd van 1ms. Met deze twee technologieën zullen je games super vloeiend lopen en je zal zeker een voorsprong hebben in FPS games en veel andere games. 

Wat anders is aan deze monitor vergeleken met de vorige is dat deze monitor over HDR beschikt. De HDR van deze monitor is DisplayHDR 600 waardoor de kleuren en contrast meer realistisch worden weergegeven. 

Ook deze monitor is curved en is zeer handig voor gamers die dichtbij de scherm zijn om te gamen en niet veel willen bewegen om alles te kunnen zien. Ook deze monitor beschikt over bluelight filter en trillingsvrije technologie waardoor je minder snel geïrriteerde ogen krijgt. 

Verder beschikt deze monitor ook over FreeSync waardoor je AMD videokaart samen met je monitor werkt om je fps hoog te houden. Zeer handig voor als je Fps en snelle games speelt waarin veel gebeurd. Het zal zorgen dat je minder fps drop krijgt. 

MSI OPTIX MPG27CQ

MSI Optix MPG27CQ - 27 inch gaming beeldscherm

Een andere geweldige 27 inch gaming monitor is de Msi Optix MPG27CQ dit is een geweldige monitor met een geweldige Quad HD resolutie waarmee je games in een beetje hogere resolutie speelt dan op een Full HD. 

De resolutie precies in deze beeldscherm is 2560 x 1440 en dit is een geweldige resolutie als je meer wilt dan een full HD en niet zo hoog als 4k wilt gaan. Daarnaast is de paneel van deze monitor een VA paneel waarmee je de kleuren goed ziet en beleefd. 

De verversingssnelheid van deze monitor is 144hz en dit is geweldig voor als je vloeiend wilt gaan gamen. Daarnaast heeft deze monitor 1ms reactietijd waardoor je monitor heel snel reageert op je toetsen indrukt. 

Daarnaast beschikt deze monitor ook over HDR10 dit is een geweldige functionaliteit omdat het zorgt ervoor dat je kleuren en contrast worden beter weergegeven. 

Tenslotte beschikt deze monitor over een geweldige functionaliteit waardoor je AMD videokaart samenwerkt met je videokaart. Met FreeSync werkt je AMD videokaart samen met je monitor om een stabiele fps te houden. 

LG 27MP59G

LG 27MP59G - 27 inch gaming monitor

Een andere uitstekende gaming monitor 27 inch is de LG 27MP59G. Zoals al op de naam staat is dit een 27 inch gaming monitor met een geweldige Full HD resolutie van 1910 x 1080. Dit is een uitstekend resolutie voor als je in Full HD wilt gamen. 

Daarnaast heeft deze beeldscherm een IPS paneel waardoor je games er geweldig uitzien en je de ware kleuren kunt zien. Ook dankzij de IPS paneel kun je ook vanuit de kijkhoeken ook beeldscherm bekijken zonder dat de kleuren of contrast er slecht uitzien. 

 Ook heeft deze monitor een goede verversingssnelheid van 75 Hz. Dit is goed genoeg voor als je al 60Hz gebruikt maar als je een echt verschil wilt zien dan is 60Hz je beste keuze. Daarnaast heeft deze monitor een reactietijd van 1ms waardoor je games soepel zullen lopen en je zal minder lag zien tijdens het gamen. 

Deze monitor heeft FreeSync functionaliteit waardoor je tijdens het gamen met je AMD videokaart minder lag en fps drop zal zien. Dankzij FreeSync werkt je videokaart samen met je monitor om een stabiele fps te houden tijdens je game sessies. 

AOC AGON AG271QX

AOC AGON AG271QX - Gaming monitor 27 inch

Een coole 27 inch gaming monitor van AOC is de AOC AGON AG271QX. Deze gaming monitor beschikt over een geweldige Quad HD resolutie waarmee je lekker kunt gamen. 

Dit is een geweldige resolutie voor als je een resolutie wilt dat niet 4k  is maar wel ietsjes hoger is dan Full HD. Dankzij de Quad HD resolutie heb je ook meer ruimte op je monitor en zien je games er geweldig uit. 

De paneel van deze monitor is een TN paneel. Daarnaast beschikt deze monitor over een verversingssnelheid van 144Hz waardoor je games supersnel draaien en 1ms waardoor je games zelfs nog sneller op deze monitor zullen draaien. 

Deze monitor beschikt over FreeSync waardoor je monitor samen met je AMD videokaart werkt om een hoge fps te houden tijdens het gamen. Je zult meer plezier hebben tijdens je gaming sessies 

HP OMEN 27

HP Omen 27 - Gaming monitor 27 inch

Onze laatste 27 inch monitor voor gamers is de HP Omen 27. Dit is een geweldige 27 inch gaming monitor met een Quad HD resolutie waarop je geweldige games op kunt spelen. 

Dankzij de Quad HD resolutie van 2560 x 1440 kun je games spelen op een geweldige kwaliteit dat ietsjes hoger is dan Full HD. Daarnaast heeft deze monitor een TN paneel. 

Verder heeft deze monitor een geweldige verversingssnelheid dat ietsjes hoger is dan de vorige monitoren. De verversingssnelheid van 165Hz en een reactietijd van 1ms. 

Dankzij deze twee functionaliteiten zullen je games ontzettend sneller draaien dan normaal. Dankzij de 1ms worden je toetsindruk sneller verwerkt door de monitor en je zult alles sneller zien. 

Tenslotte beschikt deze monitor over G-Sync waardoor je Nvidia videokaart samen met de monitor zal werken om je fps zo hoog mogelijk te houden. G-Sync is een geweldige functionaliteit omdat het werkt samen met je videokaart om je fps stabiel te houden. 

Leave a Reply