Ben jij een echte FPS gamer dan wil je zeker de beste gaming monitor 240Hz. Een gaming monitor met 240hz is zeer goed voor als je veel in FPS games speelt voor optimale beeldkwaliteit en snelle beelden weergeving. 

De beste gaming monitor 240hz is de Asus Rog Swift PG258Q. Deze 240hz monitor heeft ook G-sync en 1ms reactietijd voor optimale snelheid in games. Dankzij de 240Hz worden beelden 240 keren per seconden weergegeven. 

Als je graag een gaming monitor 240hz wilt dan zit je op de juiste plek. We zullen hieronder de beste gaming monitoren met 240hz of hoger bespreken. 

Beste gaming monitor 240hz

Onze Top gaming monitor 240hz

ASUS ROG SWIFT PG258Q

Asus ROG Swift PG258Q - Beste gaming monitor 240Hz

24,5 inch: De asus Rog swift PG258Q heeft een geweldige design en is een perfecte gaming monitor met 240hz. Dankzij de 24.5 inch is dit niet een te grote monitor waardoor je genoeg ruimte op je bureau zal hebben. 

Dit is zeker een van de beste gaming monitor 240hz die er is. Deze wordt veel gekozen dankzij de G-sync, lage ms en hertz.

Full HD resolutie: Verder beschikt deze geweldige 240hz gaming monitor over een Full HD resolutie waardoor je games op Full HD kunt spelen en dit is geweldig omdat het niet zo zwaar is als op een 4K monitor. 

TN Paneel: De paneel van deze monitor is een TN paneel. Dit is niet de beste paneel die er is maar is goed genoeg voor gamers die meer functionaliteit op een monitor willen zodat de games goed en smooth runnen. 

G-Sync: Een van de meest belangrijke functies op een gaming monitor is de Sync die hebt beschikt. Gaming monitoren beschikken meestal over G-sync en FreeSync. Deze monitor beschikt over G-sync waardoor de monitor samen met je Nvidia werkt om een  hoge fps te behouden tijdens je gaming sessies. Op deze manier zal je minder lag en fps drop zien tijdens je gaming sessies. 

Light Signature: Dankzij de Light signature geeft de monitor extra gaming uitstraling. Hiermee projecteer je licht op je bureau dat je naar eigen wens aanpast. Hier zie je een voorbeeld ervan. 

240Hz: De monitor beschikt over 240Hz waardoor je games en je hele pc supersnel zal draaien tijdens dat je het gebruikt. Je zal het merken omdat je muis beweging niet meer zo wazig uit gaat zien of langzaam. 

1ms: Verder heeft deze monitor naast de 240Hz ook 1ms reactietijd waardoor  alles wat je doet om je pc sneller naar de beeldscherm wordt verzonden zodat je alles sneller ziet. Dit is heel handig omdat je dan geen vertraging zal zien tijdens je gaming sessies. Dit is heel handig voor games waar veel gebruikt en alles snel gaat zoals FPS. 

Mening van andere gamers: Andere gamers vinden dit een geweldige laptop dankzij de 240Hz. De 240Hz is heel handig voor online gaming, G-sync ondersteuning, heeft een mooie dunne bezel en is fijn te verstellen voor ideale kijk hoogte. 

 

BENQ ZOWIE XL2546

BenQ Zowie XL2546 - 240Hz gaming monitor

24,5 inch: De Benq zowie XL2546 is ook een geweldige monitor met een grootte van 24.5 inch waardoor het niet te veel plek inneemt op je bureau. Het zal genoeg ruimte overlaten voor andere gaming gear zoals je toetsenbord en muis. 

Full HD resolutie: De resolutie van deze geweldige 240Hz gaming monitor is 1920 x 1080. Dit is een Full HD resolutie waarmee je al je games op een geweldige kwaliteit kunt spelen. 

TN paneel: De paneel van deze gaming monitor is een TN paneel. Een TN paneel is ok paneel voor gamers en weergeeft de kleuren op een goede manier. 

Dynamic Accuracy: Verder beschikt deze gaming monitor over Dynamic Accuracy waardoor je geen last van vage bewegende beelden zal krijgen en blijft het beeld helder tijdens snelle game acties. 

Minder snel afgeleid: Dankzij de kappen aan de weerszijden van de monitor zorgen ervoor dat je minder snel afgeleid wordt tijdens je gaming sessies. Het is ook handig voor als je meer geconcentreerd wilt gaan gamen. 

240Hz: De monitor heeft een verversingssnelheid van 240Hz waardoor je games supersnel zullen draaien en je hele pc systeem ook. 

1ms: Ook heeft deze monitor 1ms reactietijd waardoor de monitor sneller kan opnemen wat je doet op je pc. Dit is heel handig voor als je geen vertraging wilt merken tijdens je gaming sessies. 

G-Sync compatible: Een geweldige functionaliteit van deze monitor is de G-sync. Dankzij de G-sync kan je monitor samen met je Nvidia videokaart werken om een hoge fps te behouden. 

 

ASUS XG248Q

ASUS XG248Q Main Image

24 inch:  De Asus XG24Q is een geweldige 24 inch gaming monitor met 240Hz. Deze monitor is 24inch en is makkelijk te plaatsen op elke bureau dan ook omdat het niet zoveel plek neemt als andere grotere monitoren. 

Full HD resolutie: Deze monitor heeft een Full HD resolutie van 1920 x 1080 waarmee je games op een geweldige resolutie kunt spelen. Deze resolutie is uitstekend en daarnaast zien je games er geweldig uit. 

TN paneel: De paneel van deze beeldscherm is net als de andere een TN paneel. De paneel is uitstekend voor gamers. 

240 Hz: Deze gaming monitor beschikt over 240Hz en dit zorgt ervoor dat je gaming monitor alles wat je doet sneller weergeeft op je monitor. Je muisbewegingen en je games zullen supersnel weergegeven worden op je monitor. 

1ms: Deze monitor heeft verder 1ms reactietijd waardoor je games heel snel draaien. 1ms reactietijd zorgt ervoor dat alles wat je doet snel naar de monitor wordt verzonden zodat het weergegeven wordt. 

FreeSync & G-Sync Compatible: Wat deze gaming monitor 240Hz zo bijzonder maakt is dat het beschikt over FreeSync en ook G-sync waardoor je AMD en Nvidia videokaarten met deze monitor kan gebruiken. G en FreeSync werken samen met je videokaart om een hoge fps te houden tijdens het gamen.

 

MSI OCULUX NXG252R

MSI Oculux NXG252R Main Image

25 inch: Een wat grotere monitor is de MSI OCULUX NXG252R. Dit is een 25 inch gaming monitor met 240hz waarvan je zeker geen spijt van zult krijgen. Dankzij de 25 inch neemt deze monitor niet veel plek op je bureau. 

Full HD resolutie: Ook deze monitor beschikt over een Full HD resolutie waarop je je games kunt spelen met een geweldige kwaliteit. Omdat de resolutie maar 1920 x 1080p kun je makkelijk hoge instellingen in je games zetten zonder dat je fps omlaag gaan. Op een quad hd of 4k zal het wel wat zwaarder zijn. 

TN paneel: Ook deze gaming monitor met 240hz beschikt over een TN paneel. De meeste gaming monitoren met 240hz beschikken over een TN paneel en dit is goed genoeg voor gamers. 

G-Sync: Deze monitor beschikt over een van de meest belangrijke functionaliteit die gamers nodig hebben, G-sync. Dankzij de G-sync functionaliteit werkt je Nvidia videokaart samen met je monitor om je fps zo hoog mogelijk te houden.  

0,5ms: Ook geweldige punt aan deze gaming monitor is dat het niet over 1ms reactietijd beschikt maar over 0.5ms reactietijd. Dit is heel handig voor Fps gamers die graag de snelste reactie willen op hun monitor. 

 

BENQ ZOWIE XL2740

BenQ Zowie XL2740 Main Image

27 inch: Als je een wat grotere gaming monitor met 240Hz wilt dan is de BenQ Zowie XL2740 een geweldige keus voor gamers. Met 27 inch gaming monitor is de beeldscherm wat groter dan de vorige monitoren. 

Full HD resolutie: Ook deze monitor heeft een Full HD resolutie waarop je games met een geweldige kwaliteit kunt spelen. Omdat het 1920 x 1080p is kan je makkelijk games op high spelen zonder probleem. 

TN paneel: Deze monitor heeft ook een TN paneel waarop je kleuren goed kunt zien. De meeste monitoren met 240hz beschikken over een TN paneel. 

240Hz: Deze monitor heeft een verversingssnelheid van 240Hz waardoor je games snel zullen draaien in tegenstelling tot 60Hz. Dankzij de 240Hz gaat alles sneller op de monitor. 

1ms: De reactietijd van deze geweldige gaming monitor is 1ms en dit is genoeg voor gamers die graag de snelste reactie op de beeldscherm willen. Dit is heel handig voor gamers die schiet spelletjes spelen. 

 

Leave a Reply