De Beste Monitor onder 200 euro

Als je graag een goedkope monitor wilt dan zijn er heel veel maar welke moet je precies nemen. Om de beste monitor te kiezen onder 200 euro kan het lastig worden als je niet weet waar je naar moet kijken. 

Beste monitoren onder 200 euro

  • AOC C24G1
  • Dell UltraSharp U2412M
  • Iiyama ProLite XUB2492HSU
  • Samsung LS24F350FHU

Veel mensen willen altijd onder een specifieke geldwaarde blijven en daarom zal ik hier de beste monitor onder 200 euro bespreken. 

Beste monitor onder 200 euro

Deze monitoren zijn bedoeld voor verschillende gebruikers en ik ga bij elke monitor aangeven voor wie die bedoeld is en wie deze het best kan halen. 

De Beste Monitoren Onder 200 Euro

Hieronder zal ik de monitoren bespreken voor verschillende gebruiksdoelen. Als je nou een gamer bent of als je juist foto’s wilt gaan bewerken. 

De monitoren die ik ga bespreken zijn voor verschillende gebruiksdoelen en je moet kiezen welke je nodig hebt. 

Beste Gaming monitor Onder 200 Euro

De beste gaming monitor onder 200 euro is de AOC C24G1. Dit is een curved gaming monitor met een geweldige prijs onder de 200 euro en deze monitor beschikt over zeer coole functionaliteit voor gamers. 

AOC C24G1 - Curved Gaming Monitor (144Hz) - Beste monitor onder 200 euro

De monitor heeft een prijs van 179 euro en dit is een zeer goede prijs voor de kwaliteit van de monitor. De monitor is super goed en niet alleen ik vind dat. 

Andere gamers die de monitor hebben hebben over 142 goede reviews achtergelaten en de monitor scoort een 4.5 van de 5 uit alle reviews. 

De monitor heeft een 24 inch schermgrootte en dit is een goede grootte voor de meeste gamers. Als een gamer wil je zeker niet een super grote scherm waar je steeds met je lichaam moet bewegen om alles te zien. 

De monitor heeft verder een Full HD resolutie waarop je alles op goede kwaliteit kunt zien. Ook heel erg handig voor als je gaat gamen op full hd kwaliteit. 

Als een gamer wil je zeker dat de kwaliteit van je games er goed uitzien. Daarom is de resolutie en paneel van deze monitor zo geweldig. Niet alleen is de resolutie Full HD maar de paneel van de scherm is VA. 

Een VA paneel is een van de beste die er is voor gamers, dit komt omdat de VA panelen niet het beste zijn maar ook niet slechte. De VA panelen zijn in het midden en zorgen voor zowel kwaliteit als prestaties.

De monitor is heel erg goed wanneer het komt tot prestaties. De monitor heeft 1ms reactietijd en dit is super goed voor gamers. Als je vaak aan het gamen bent wil je zeker dat alles wat je doet op je toetsenbord meteen wordt weergegeven op de monitor. 

Met een reactie van 1ms wordt alles wat je doet op de toetsenbord meteen weergegeven op de monitor en kan je heel snel reageren in games zoals Overwatch, CSGO en League of legends. 

De beeldscherm verversingssnelheid is 144Hz en dit is een van de snelste verversingssnelheid die er zijn. Als je zonder enige vertraging of wazigheid wilt gamen dan is dit een geweldige monitor onder 200 euro voor jou. 

Ook heeft de monitor freesync en dat is een functionaliteit die samenwerkt met de videokaart om de fps hoog te houden en stabiel tijdens je gaming sessies.  

De monitor is verder in hoogte te verstellen en is ook draaibaar en kantelbaar. DIt is heel erg handig voor als je de perfecte hoogte wil met je stoel en alles goed wilt zien tijdens je gaming sessies. 

De monitor heeft meer dan genoeg aansluitingen voor je kabels. De gaming monitor onder 200 euro heeft 2 Hdmi aansluitingen, 1 Displayport, 1 VGA en 1 3,5mm mini-jack port. 

Beste monitor onder 200 euro voor foto en videobewerking

De beste monitor onder 200 euro voor fotobewerking en videobewerking is de Dell UltraSharp U2412M

Dell UltraSharp U2412M - IPS Monitor - Monitor onder 200 euro

Dit is een geweldige keus voor als je een monitor onder 200 euro wilt voor grafisch werk en foto en videobewerking. 

Ook deze monitor is 24 inch en dit is een geweldige schermgrootte voor de meeste gebruikers. Dit monitor heeft een geweldige kwaliteit waardoor je zeker foto’s en video’s kunt bewerken. 

De paneel van de monitor is een IPS paneel en dit is een geweldige paneel voor kwaliteit. Omdat je foto’s en video’s gaat bewerken moet je vaak met kleuren werken en daarom is een IPS paneel belangrijk. 

De reactietijd van de monitor is 8ms en dit is een geweldige reactietijd voor een monitor. Reactietijd wordt meestal naar gekeken als je gaat gamen omdat je altijd de snelste reacties wilt als je zit te gamen. 

De beeldscherm verversingssnelheid is 60Hz en dit is zeer normaal voor de meeste monitoren die niet bedoeld zijn voor hardcore gamers. 

Voor grafisch designers is het heel belangrijk om te weten over helderheid en de helderheid van deze monitor is 300 cd/m2. Dit is een zeer goede monitor voor als je moet kleuren gaat werken en alles perfect wilt zien. 

Beste monitor voor films en series onder 200 euro 

Als je graag films en series wilt kijken op geweldige kwaliteit met een monitor onder 200 euro dan is de Iiyama ProLite XUB2492HSU een geweldige keus voor jou. 

Iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 - Full HD IPS Monitor - Geweldige monitor onder 200 euro

De monitor heeft een Full HD resolutie en dit is een geweldige resolutie voor films en series. Als je nou op youtube of op netflix video’s en films wilt kijken op Full HD dan kan deze monitor het. 

De monitor is 24 inch en dit is groot genoeg voor de meeste gebruikers die films en series willen kijken. Als je juist een grotere monitor wilt dan kun je altijd deze vinden bij aanbevolen als je op deze klikt. 

De reactietijd van de monitor is 5ms en dit is een goede reactietijd voor als je deze monitor wilt gebruiken om te gamen op console of met pc. 

De beeldscherm verversingssnelheid is 60Hz en dit is genoeg voor een monitor die niet bedoeld is voor gamen. Als je graag een gaming monitor wilt dan kun je naar de eerste gaan. 

De helderheid van de monitor is 250 cd/m2 en dit is een uitstekende helderheid voor als je films en series wilt gaan kijken met de monitor. 

Beste monitor onder 200 euro voor dagelijkse taken 

Als je alleen je dagelijkse taken moet doen met een monitor en een computer dan is de Samsung LS24F350FHU een zeer geweldige keus. 

Samsung LS24F350FHU - 24'' Full HD Monitor - Monitor onder 200 euro

De monitor is 24 inch en dit is zoals de andere goedkope monitoren die onder de 200 euro zijn. De resolutie van de monitor is Full HD en dit is een uitstekende resolutie overal. 

Je kan met de Full HD resolutie video’s kijken op Full HD en ook kun je makkelijk de windows tabs splitten en werken. 

De paneel van de monitor is een IPS paneel en dit is zeer belangrijk voor kwaliteit. 

Het kan zijn dat je niet met kleuren gaat werken maar het is altijd fijn om de ware kleuren te zien als je nou een video kijkt of een film. Je wilt altijd de perfecte ware kleuren zien. 

De reactietijd van de monitor is 4ms en dit is een geweldige reactietijd voor een monitor en ook voor als je met deze monitor gaat gamen. 

Reactietijd is namelijk de tijd die het kost om wat je doet op de toetsenbord te zien op de beeldscherm. 

De monitor heeft verder ook Freesync en dit is een geweldige functionaliteit voor als je een AMD videokaart hebt in je computer. 

Met Freesync werkt de monitor samen met de videokaart om je fps stabiel te houden. 

Leave a Reply