De Beste Monitoren Voor Thuiswerken

Als je opzoek bent naar een van de beste monitor voor thuiswerken dan zit je op de juiste plek. Hier ga ik de beste monitoren voor thuiswerken bespreken en deze monitoren zijn gekozen aan de hand van waar je ze voor kan gebruiken. 

Beste monitoren voor thuiswerken

  • Philips 276E8VJSB
  • Samsung LS24R650
  • AOC 27G2U/ BK
  • Liyama ProLite XUB2492HSU

Monitor voor thuiswerken

Als je thuis gaat werken dan zijn er veel verschillende dingen dat je kan gaan doen om thuis te werken. Je kan bijvoorbeeld werken aan het bewerken van foto’s of video’s. 

Als je foto’s en video’s wilt gaan bewerken thuis voor je werk dan moet je wel een goede monitor gebruiken met een IPS paneel en een goede kleurdekking. 

Als je alleen gebruik gaat maken van programma’s zoals office pakket dan zal je geen dure monitor nodig hebben. Als je niet veel met afbeeldingen moet werken of video’s dan is een dure monitor niet zo belangrijk. 

Ik zal hier een aantal monitoren voor thuiswerken bespreken die je kan gebruiken voor zowel video’s en fotobewerking. Daarnaast zal ik ook een aantal monitoren bespreken voor als je veel met office pakket gaat werken. 

De Beste Monitoren Voor Thuiswerken

Hieronder zal ik deze monitoren voor thuiswerken bespreken en je kan de inleiding van elke monitor bespreken. In de inleiding zal ik kort praten over de monitor en waarvoor ze bedoeld zijn. 

Beste thuiswerk monitor voor foto en videobewerking

Als je graag als grafisch design of als je video’s en foto’s moet bewerken dan is de Philips 276E8VJSB een perfecte keus voor jou. 

Philips 276E8VJSB - 4K IPS Monitor - Beste monitor voor thuiswerken

Deze monitor heeft een geweldige 4k resolutie waardoor je genoeg ruimte zal hebben om je werk te doen. 

Niet alleen is een 4k resolutie zeer goed voor grafisch design maar ook voor fotobewerking en videobewerking omdat je dit op 4k resolutie kunt doen. 

4k resolutie is de hoogste resolutie op dit moment en meer en meer maken mensen gebruik ervan. Als je graag op de hoogste resolutie foto’s en video’s wilt gaan bewerken voor klanten dan wil je zeker deze monitor. 

De schermgrootte van de monitor is 27 inch en dit is een perfecte grootte voor de meeste gebruikers. 

Verder heeft de monitor ook een IPS paneel die heel handig is voor kleurweergave. Als een grafisch designer wil je altijd een monitor met een IPS paneel omdat het de perfecte kleuren weergeeft. 

De reactietijd van de monitor is 5ms en dit is een goede reactie voor als je bijvoorbeeld ermee wilt gaan gamen. Als je een console hebt en je wilt graag gamen met de monitor dan is dat zeker te doen. 

De kleurweergave van de monitor is van type sRGB en deze heeft een dekking van 100%. sRGB gebruikt 3 kleuren om alle andere kleuren te maken. 

De monitor heeft ook een geweldige helderheid van 350 cd/m2 en dit is een geweldige helderheid om alles goed te kunnen zien op de monitor. 

Beste thuiswerk monitor voor Office pakket

Als je opzoekt bent naar een monitor voor thuiswerken waar je alleen office pakket gaat gebruiken en internetten dan is de Samsung LS24R650.

Samsung LS24R650 - Full HD IPS Monitor - Beste monitor voor thuiswerken

 De Samsung LS24R650 is een geweldige keus voor als je niet veel met foto’s of video’s hoeft te werken. De monitor heeft wel een geweldige kwaliteit voor als je films en series erop wilt gaan kijken. 

De monitor is 24 inch en dit is wat minder dan de vorige maar nog steeds een geweldige schermgrootte voor de meeste gebruikers. 

Niet alleen is de schermgrootte van de monitor goed maar ook de prijs is zeer laag vergeleken met veel andere monitoren. 

De monitor is zeer goed in kwaliteit en dat komt namelijk door de paneel die het heeft. De paneel van deze geweldige monitor voor thuiswerk is een IPS paneel. 

Als je niet precies weet wat de IPS paneel doet, het is namelijk de beste paneel voor kleurweergave. IPS panelen weergeven altijd de perfecte kleuren op de monitor waardoor je altijd perfect alles ziet. 

De monitor beschikt verder ook over Freesync en dit is een geweldige functionaliteit voor als je een AMD videokaart hebt om je computer of laptop en je wilt graag gamen zonder fps drops. 

Verder heeft de monitor ook een kleurweergave van type adobeRGB en dit is zelfs beter dan je normale sRGB die alleen 3 kleuren gebruikt om alle andere kleuren te maken. De enige ding is dat de kleur dekking van adobeRGB op deze monitor minder is dan 99%. 

Thuiswerk monitor voor alles 

Als je graag thuis wilt werken met een monitor die voor alles gebruikt kan worden dan is de AOC 24G2U/BK

AOC 24G2U/BK - Full HD Gaming monitor - 144hz - Geweldige monitor voor thuiswerken, gamen en films/series kijken

Dit is een zeer goedkope monitor die eigenlijk bedoeld is voor gamen maar omdat de paneel ips is en de kleur dekking zeer goed is heb ik deze gekozen tot de monitor voor alles. 

Je kan met de monitor gamen, foto’s en videobewerking en voor je dagelijkse taken. De monitor heeft een geweldige paneel die zeer goed is voor zowel gaming en alle andere taken zoals fotobewerking. 

De IPS paneel is de beste paneel die er is voor kleurweergave en kwaliteit. Deze paneel is zeer handig voor als je veel met kleuren gaat werken tijdens fotobewerking en videobewerking. 

De monitor is 24 inch en dit is een perfecte grootte die niet te klein is en ook niet te groot. De monitor heeft een resolutie die full hd is en de resolutie is 1920 x 1080 pixels. 

Ook heeft deze monitor ingebouwde speakers waardoor je films en series kunt kijken zonder dat je een hoofdtelefoon hoeft te gebruiken. 

De reactietijd van de monitor is 1ms en dit is een perfecte reactietijd voor gaming omdat alles wat je doet op de toetsenbord wordt meteen weergegeven op de monitor. 

De verversingssnelheid van de monitor is 144hz en dit is een perfecte verversingssnelheid voor gaming en als je de beeldscherm gebruikt. 

Je zult merken dat alles sneller gaat dat normaal omdat de beeldscherm meer wordt ververst. 

De monitor heeft verder ook Freesync en dit is handig voor AMD videokaarten omdat je monitor samen met de AMD videokaarten gaat werken om je fps stabiel en hoog te houden. 

De kleurweergave van de monitor is type sRGB en de kleur dekking is meer dan 100%. Dit is zeer goed voor als je de perfecte kleuren wilt zien. 

Thuiswerk monitor voor dagelijkse taken 

Als je juist niet veel moet doen met een monitor dan alleen je dagelijkse taken dan is de Iiyama ProLite XUB2492HSU een geweldige keus voor deze gebruikers. 

Iiyama ProLite XUB2492HSU-B1 - Monitor voor thuiswerken

De resolutie van deze geweldige monitor is Full HD en dit is een geweldige 1920 x 1080 pixels resolutie voor je dagelijkse taken en als je films/series gaat kijken. 

De monitor heeft ingebouwde speakers voor als je af en toe even een film of serie wilt kijken zonder hoofdtelefoon. 

De reactietijd van de monitor is 4ms en dit is een perfecte reactietijd voor als je af en toe wilt gaan gamen. De verversingssnelheid van de monitor is 75Hz en dit is ook goed voor gamen. 

One Response

  1. Rohan January 14, 2021

Leave a Reply